
Productbeschrijving
Robuust Japans mes GYUTO/Chef 180 mm met een indrukwekkend ontwerp en de hoogste kwaliteit. De rug van het mes en het lemmet lopen taps toe naar de punt voor veelzijdig gebruik van buitengewone snijkracht. Snijden, schaven, schoonmaken van vlees, fruit en groenten – niets is een probleem voor dit unieke mes van Japanse vorm. Het koksmes GYUTO is dankzij de hoger geplaatste punt ook geschikt voor het snijden van kruiden, groenten en noten. Het lange lemmet en het handvat in westerse stijl bieden u de beste controle bij het snijden en hakken. Japanse kunst, precisie en nieuwe technologieën maken dit mes uniek en onnavolgbaar.
Het lemmet heeft een ultra-scherpe snijkern van Japans staal AUS-8, dat zeer goed beschermd is tegen corrosie. De kern van Japans staal AUS-8 is ingeklemd tussen 2 lagen roestvrij staal SUS-410.
Het handvat is gemaakt van natuurlijk palissanderhout. Het is ergonomisch gevormd en ontworpen voor uitstekende handmatige controle. Dubbele klinknagels zorgen voor perfecte sterkte, stabiliteit en verbinding van het lemmet met het handvat.
-
Lemateriaal:AUS-8
-
Handvatmateriaal:Palisander
-
Lemmetlengte:18 cm
-
Totale lengte:30 cm
-
Gewicht:95 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig
Productparameters
-
Lemateriaal:AUS-8
-
Handvatmateriaal:Palisander
-
Lemmetlengte:18 cm
-
Totale lengte:30 cm
-
Gewicht:95 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig