
Productbeschrijving
De Japanse snijmes Dellinger Okami 3 layers is ideaal voor het snijden van voedsel in dunne plakjes. Of je nu rauw of bereid vlees snijdt, met dit mes bereik je nauwkeurig gesneden stukken. Het werken met dit mes is snel, eenvoudig en precies. Het vlees behoudt zijn sappigheid en wordt perfect gesneden. Met gemak en vloeiende bewegingen creëer je een geweldige carpaccio of perfect dunne plakjes ham.
Het lemmet van de messen uit de Dellinger Okami 3 layers serie is gemaakt met een kern van Japans staal AUS-10 met een hardheid van 58-62 Rockwell, ingebed tussen 66 lagen van twee roestvrijstalen soorten met verschillende hardheden, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en taaiheid. Het oppervlak van het mes is geslepen tot een matte afwerking, bekend als stonewashed. Dankzij de uitzonderlijke scherpte en een slijphoek van 15 graden behouden de gesneden producten hun vorm en structuur.
Het handvat is gemaakt van G-10 materiaal en is versierd met een centrale mozaïekpin met een samurai-symbool. Het handvat ligt perfect in de hand en biedt daardoor comfort tijdens het werken.
-
Lemateriaal:AUS-10
-
Handvatmateriaal:G-10
-
Lemmetlengte:22.5 cm
-
Totale lengte:35.5 cm
-
Gewicht:225 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig
Productparameters
-
Lemateriaal:AUS-10
-
Handvatmateriaal:G-10
-
Lemmetlengte:22.5 cm
-
Totale lengte:35.5 cm
-
Gewicht:225 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig