
Productbeschrijving
De gerenommeerde messenontwerper Jens Anso neemt zijn houten lepel en tekentafel ter hand en tovert een volwaardig menu van de fijnste chefsmessen voor fijnproevers met de MKM Prima-serie.
De veelzijdige gyuto is een typisch Japans keukenmes voor het bereiden van groenten, fruit, vis en vlees. Het wordt vaak vergeleken met het Europese chefmes vanwege de vergelijkbare afmetingen. In vergelijking met de meer bekende Santoku heeft de Gyuto een langer en smaller lemmet, wat bijzonder voordelig is voor het nauwkeurig snijden van grote stukken. In deze gelimiteerde editie is de MKM Gyuto uitgerust met een lemmet van SPG2 (Super Powdered Gold 2) roestvrij staal met een hardheid van 60-62HRC. Het handvat is gemaakt van zwart Dark Matter Carbon Fiber, wat zorgt voor een fantastische, slanke uitstraling. Alleen met de hand afwassen.
-
Lemateriaal:SPG2
-
Handvatmateriaal:Koolstofvezel
-
Lemmetlengte:20 cm
-
Totale lengte:33.7 cm
-
Dikte van het lemmet:2.5 mm
-
Gewicht:162 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig
-
Ontwerper:Jens Anso
Productparameters
-
Lemateriaal:SPG2
-
Handvatmateriaal:Koolstofvezel
-
Lemmetlengte:20 cm
-
Totale lengte:33.7 cm
-
Dikte van het lemmet:2.5 mm
-
Gewicht:162 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig
-
Ontwerper:Jens Anso
-
Blade afwerking:gepolijst
-
Land van herkomst:Italië
-
Kleur:Zwart
-
Rechtshandig - Linkshandig:Symmetrisch