
Productbeschrijving
De gerenommeerde messenontwerper Jens Anso neemt zijn houten lepel en tekentafel ter hand en tovert een volwaardig menu van de fijnste chefmessen voor fijnproevers met de MKM Prima-serie.
De veelzijdige gyuto is een typisch Japans keukenmes voor het bereiden van groenten, fruit, vis en vlees. Het wordt vaak vergeleken met het Europese chefmes vanwege de vergelijkbare afmetingen. In vergelijking met de meer bekende Santoku heeft de Gyuto een langer en smaller lemmet, wat bijzonder voordelig is voor het nauwkeurig snijden van grote stukken. In deze uitvoering is de MKM Gyuto uitgerust met een snijvlak van X50CrMoV15 met een hardheid van 55-57 HRC. Typisch Anso is een handvat van olijfhout, dat de gebruikelijke conventies doorbreekt ten gunste van moderne, hoekige lijnen.
-
Lemateriaal:X50CrMoV15
-
Handvatmateriaal:Olijfhout
-
Lemmetlengte:20 cm
-
Totale lengte:33.7 cm
-
Dikte van het lemmet:2.5 mm
-
Gewicht:147 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig
-
Ontwerper:Jens Anso
Productparameters
-
Lemateriaal:X50CrMoV15
-
Handvatmateriaal:Olijfhout
-
Lemmetlengte:20 cm
-
Totale lengte:33.7 cm
-
Dikte van het lemmet:2.5 mm
-
Gewicht:147 g
-
Použitingen:Keuken
-
Soort mes:Stevig
-
Ontwerper:Jens Anso
-
Blade afwerking:Satijn
-
Land van herkomst:Italië
-
Kleur:Bruin
-
Rechtshandig - Linkshandig:Symmetrisch