- Eenvoudige retourzending.
- Originele producten van gerenommeerde fabrikanten.
- Snelle levering uit eigen magazijn.

Productbeschrijving
De meeste messenslijpers beschouwen het behouden van een consistente hoek als het moeilijkste deel bij het slijpen van een mes. De Japanse slijphulp van Naniwa is een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken tool die je helpt bij dit probleem.
Klem het op de rug van het mes en plaats het ongeveer in het midden van de lengte van het lemmet. Zorg ervoor dat de slijphulp stevig op het lemmet is geklemd en dat het lemmet volledig in de slijphulp is geplaatst.
Beweeg het mes en de slijphulp over de slijpsteen, zodat elk deel van de snede in contact komt met de steen, terwijl je de keramische wrijvingsstrip in contact houdt met de steen. Til het handvat op indien nodig, zodat de snede in contact blijft met de steen wanneer je naar de punt toe werkt.
Blijf bij één korrel totdat je bramen voelt langs de hele tegenovergestelde kant van de snede, draai dan het lemmet om en doe hetzelfde aan de andere kant. Herhaal het proces met steeds fijnere slijpstenen totdat je tevreden bent met de scherpte van het lemmet.
De Japanse slijphulp van Naniwa is niet verstelbaar. De hoek die het creëert, wordt bepaald door de breedte van het te slijpen mes. Hoe breder het mes, hoe kleiner de slijphoek. Daarom raden we het alleen aan voor traditionele keukenmessen met een lemmetbreedte van 1,9 cm of meer. Bijvoorbeeld, een lemmet met een breedte van 3,2 cm wordt met deze hulp geslepen tot een hoek van 17 graden.
Afmetingen: 58 x 19 x 16 mm